20 янв. 2010 г., 13:16

Ще те видя ли някога пак? 

  Поэзия » Любовная
948 0 1

Заключих те в скрина
и ключа стискам в длани, и притискам до сърцето си.
Зарових те в двора,
но запазих смеха ти, отекващ в главата ми.
Хвърлих те в морето на залез слънце,
но оставих дъха ти върху кожата си.
Разпръснах те из въздуха, когато духаше силен вятър,
но запазих късче от косата ти.
Само когато се гледах в очите ти, се чувствах жена.
Ще те видя ли някога пак?

© Ваня Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Идеята е чудесна,но ако приемаш съвет римата се губи,едното изречение е късо,другото прекалено дълго...Дерзай!
Предложения
: ??:??