26 окт. 2023 г., 12:22

Ще ти напиша 

  Поэзия » Любовная
379 2 0

            

         Ще ти напиша

 

Ще ти напиша най-красивите слова

и те за теб ще са една вселена.

Ще те докосват с нежна  красота,

каквато само в приказките има.

 

Ще ти напомнят всеки миг в нощта,

че аз съм тук, че мен ме има,

на тебе ще разкажат хиляди неща,

докоснати от любовта незрима.

 

Ще тръгне времето за нас назад,

за да ни срещне много, много скоро,

а тази есен в златен листопад

ще ни залива с цветове отново.

 

И ще се смеят най-красивите очи,

които дълго в спомените пазя.

Ключът на щастието намери,

от всичко лошо аз ще те опазя!

 

                     Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??