26 июл. 2015 г., 11:54

Що е България? 

  Поэзия » Гражданская
365 1 0

Коя земя е най-красива, най,

що, без да я поливаш, дава плод?
Коя земя е рай

и храни българския род?

Обичам те, майко родино -

туй е щастие за мен!
И всичко родно ми е милно -

и всяка нощ, и всеки ден! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??