26 янв. 2007 г., 15:21

Що е любов? 

  Поэзия
1388 0 2

Любовта в нас

Любовта е красива измама,

от любов понякога боли.

Любовта, това е чувство за двама,

за две неразделни души.

 

Обичаш ли, тъга за теб няма,

защото си обичан и ти.

Но свърши ли тази красива измама,

не любов, а омраза в твоето сърце гори.

 

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??