14 дек. 2007 г., 16:40

Що е любов? 

  Поэзия » Любовная
1042 0 7

Греховен миг

с голяма сладост,

съдбовен час

на буйна младост,

желание безумно

с поглед нежен,

две ръце в една

и слети две тела -

това е любовта!

© Териса Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??