14.12.2007 г., 16:40 ч.

Що е любов? 

  Поезия » Любовна
1033 0 7

Греховен миг

с голяма сладост,

съдбовен час

на буйна младост,

желание безумно

с поглед нежен,

две ръце в една

и слети две тела -

това е любовта!

© Териса Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??