Dec 14, 2007, 4:40 PM

Що е любов? 

  Poetry » Love
1041 0 7

Греховен миг

с голяма сладост,

съдбовен час

на буйна младост,

желание безумно

с поглед нежен,

две ръце в една

и слети две тела -

това е любовта!

© Териса Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??