12 окт. 2007 г., 21:15

Щом искаш, ще живея за мига! 

  Поэзия
1191 0 7
Бях тръгнала към "розовата долина"...
Оная вечер ти ме спря!
И приземи ме бързо с думите си:
"Тръгнали сме в грешната посока!"

Внезапно се отърсих, окопитих...
Добре! Така да бъде...
ще живеем само за мига!
Ще се науча да се радвам -

когато имам те...
и да не тъжа - когато теб те няма!
Не казвам, че ще бъде лесно...
Но ще пробвам!

Знайш ли... може пък и да успея...
Мигът е само миг...
а реалността... Реалността е вечна!...

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??