7 июн. 2011 г., 19:10

Щом си с мен 

  Поэзия » Любовная
800 0 6

Добро утро, слънчице мое!

Добро утро, моя любов!

Ще осмислиш ли днес деня ми?

С твойта истинска, чиста любов!

Ще посрещнем деня с усмивка,

па макар да е мрачно навън.

Даже дъжд да вали и градушка,

щом си с мен, ще е хубав денят.

Нека вечер, когато се върнем

в дома ни, пълен с покой,

да разкажем как бил е денят ни,

да забравим, че вън е порой.

Ще се сгуша в твойта прегръдка.

Ще ме галиш нежно с ръце.

"Лека нощ" ще си кажем с целувка,

щом обича туй наше сърце!

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??