Щрих
Нощ, мастилено петно
разтваря сенките на мрака
вопъл, на сподавен глас гнездо
по улицата пуста бяга
Отвъдното се мъчи да проходи
взира се с невиждащи очи
изпратено при нас от звездните простори
когато се съвземе какво ли предстои
© Гавраил Йосифов Все права защищены
Младене,вторачени в себе си често не виждаме какво ни предстои.Нека и да се постреснем.Благодаря за оценката.
Валери,както и да го наричаш не можеш му избяга!ТО ВЕЧЕ Е ТУК!
Поздрав и хубава вечер на всички!