21 нояб. 2009 г., 14:42

Щурче 

  Поэзия » Любовная
547 0 2

Тиха вечер, звезди, луна.

Аз съм пак в стаята сама.

И чувам в мрака шепота на нежен глас

"Само теб обичам аз".

 

Изпълнена с надежда се заслушах пак

да чуя отново този глас,

но само пронизващата тишина

ми напомняше, че съм сама.

 

Отново чувам аз гласче,

нашепващо "желая те".

Одеалото отмятам с треперещи ръце...

но, уви... това било щурче...

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??