21.11.2009 г., 14:42 ч.

Щурче 

  Поезия » Любовна
548 0 2

Тиха вечер, звезди, луна.

Аз съм пак в стаята сама.

И чувам в мрака шепота на нежен глас

"Само теб обичам аз".

 

Изпълнена с надежда се заслушах пак

да чуя отново този глас,

но само пронизващата тишина

ми напомняше, че съм сама.

 

Отново чувам аз гласче,

нашепващо "желая те".

Одеалото отмятам с треперещи ръце...

но, уви... това било щурче...

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??