21 сент. 2010 г., 22:46

Щях... ако помнех 

  Поэзия » Любовная
679 0 3

Щях да те каня на среща...
Да отидем в гората –
на огън открит, вместо свещи...
Ей така, на земята
да седнем, да пием по чашка,
или по две... Зависи от случая!
Да поговорим за щастие,
да си припомняме случки...
Да се посмеем, да плачем...
Да крещим.. .неуместно!
Към теб се запътих, обаче...
F*ck!
Не помня адреса ти!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??