10 янв. 2014 г., 10:47  

Сидеров 5 

  Поэзия » Гражданская
358 0 0

Законът за всички хора в държавата нека важи!

Читателю, трябва ли Волен в затвора да лежи?

Не позволявай на луд да прави каквото си иска!
Защото на всеки да наруши закона ще му стиска!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??