3 янв. 2008 г., 12:19

Силна 

  Поэзия » Любовная
609 0 22
 
Силна съм. Ще оцелея.
Аз със бурите живея.
Ветровете ме зареждат,
духат винаги в гърба ми
и посока определят
винаги напред.
Жива съм. След теб.
След всичко.
Още искам да мечтая
да обичам, да желая
щастието да открия.
Трудно е, така е празно
във душата ми след тебе.
Всичко вече сме си казали,
друго няма, трябва време,
раните да заздравеят,
болката да намалее
и тогава пак ще мога
със мечтите да живея.


© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??