18 июн. 2008 г., 12:01

Силогизъм 

  Поэзия » Другая
992 0 10


Самочувствие с липса да стъпя
е по-зле от напразно:
като имаш под пъпа си пъпки,
защо ги показваш?
... Този довод го зная – принцесите
нагласено ги славят -
ти копнееш да те харесат
„каквато – такава”.
То и с мен е така – а и с всички –
нагласено се тровим
от копнежите да сме обичани –
все са ни с един повече.
Тъжна липса, и в нея е твоята,
но и моята драма:
ако няма нищо по-лошо –
и по-хубаво няма.

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??