13 дек. 2018 г., 09:56

Симбиоза 

  Поэзия » Любовная, Другая
451 0 0

Можем да порим вечността

само с едно наум всеки миг.

Когато аз заискря и загърмя,

ти трябва да си вода в ледник.

 

А пък когато бесовете диви твои

завихрят се в омагьосани простори,

аз ще съм смълчаната шушулчица или...

на клон висок кацнала, мигаща светулчица.

 

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??