13.12.2018 г., 9:56 ч.

Симбиоза 

  Поезия » Любовна, Друга
464 0 0

Можем да порим вечността

само с едно наум всеки миг.

Когато аз заискря и загърмя,

ти трябва да си вода в ледник.

 

А пък когато бесовете диви твои

завихрят се в омагьосани простори,

аз ще съм смълчаната шушулчица или...

на клон висок кацнала, мигаща светулчица.

 

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??