Dec 13, 2018, 9:56 AM

Симбиоза 

  Poetry » Love, Other
459 0 0

Можем да порим вечността

само с едно наум всеки миг.

Когато аз заискря и загърмя,

ти трябва да си вода в ледник.

 

А пък когато бесовете диви твои

завихрят се в омагьосани простори,

аз ще съм смълчаната шушулчица или...

на клон висок кацнала, мигаща светулчица.

 

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??