29 мая 2007 г., 17:54

Синеочка 

  Поэзия
712 0 5

Обичам те! Сърцето бие пак за тебе,
защото ти си сбъдната мечта.
Обичам те! С чистата любов на бебе
в едно да слеем нашите сърца.


Липсваш ми! Минутата без теб е цяла вечност
и отвътре аз изгарям като птица без крила.
Липсвап ми! И мечтая лудо за очите сини,
за тази необятна синева.


Не мога с думи да опиша
чувството, наречено любов.
Благодаря ти, синеочке,
че отвърна на любовния ми зов.


И сега се смея, радвам се, простея
и чувствам се идеално, даже гот,
задминавам със усмивка тъпаците и пея,
и усещам силата, наречена ЛЮБОВ!

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??