4 июл. 2023 г., 22:47

Синя луна 

  Поэзия » Любовная
401 2 0

устата ми е скована и неизбежна
устата ми е така бледа и нерадостна
днес е забравила паметта си
разностранни са ъглите на устните
които така прецизно обхождаш
любов моя
синя луна те спохожда щом ги целунеш
но това е добре обмислено самоубийство
любов моя
не мога да разтворя аления цвят
между облаците на думите ти
затова ще затворя порока в устата си завинаги
там в дълбокото розово
да бледнее пред теб
като свята икона
да се срещне със себе си
в молитвите ти към Бог

© Си Ляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??