Jul 4, 2023, 10:47 PM

Синя луна 

  Poetry » Love
438 2 0

устата ми е скована и неизбежна
устата ми е така бледа и нерадостна
днес е забравила паметта си
разностранни са ъглите на устните
които така прецизно обхождаш
любов моя
синя луна те спохожда щом ги целунеш
но това е добре обмислено самоубийство
любов моя
не мога да разтворя аления цвят
между облаците на думите ти
затова ще затворя порока в устата си завинаги
там в дълбокото розово
да бледнее пред теб
като свята икона
да се срещне със себе си
в молитвите ти към Бог

© Си Ляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??