24 авг. 2008 г., 17:34

Синьо не ми отива 

  Поэзия » Философская
748 0 5

Синьо не ми отива.

Синьо е синьото цвете.

Даже небето менливо,

пери се с облаци. Ето ме

пак на друма -

неука, с дълбоки рани.

Гоня на стреме дивото,

ризата ми е знаме.

Спомени в пъстра премяна

забиват рог във сърцето.

Какво от мен ще остане -

точица във небето.

 

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??