17 февр. 2018 г., 01:51

Сиво 

  Поэзия
422 3 8

Сивичко е вън и аз сивея 

понякога в свойта сивота.

Понякога потапям се в нея,

понякога в простора  и' летя.

 

Облачно е, даже дъждоносно. 

Аз не се боя от дъждове

щом облаците мога да докосна,

макар и дъждоносни да са те.

 

Ще се излеят, после ще са бели,

над тях ще грейнат слънчеви лъчи

във всички мисли светло - изтрезнели, 

дъждът отмива – сиво не личи! 

 

© Мария Божкова Все права защищены

МаЖор

12.02.2018год.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??