30 июл. 2010 г., 21:37

Сияние с име на жена 

  Поэзия » Любовная
551 1 0

СИЯНИЕ СЪС ИМЕ НА ЖЕНА

 

Заслушах се в полъха на вятъра

и  чух думите ти как звучат.

За миг останах като няма

от това, което те шептят.

 

Знам, ти искаш да ми кажеш нещо,

но устните невидими остават,

за това желание човешко

аз отдавна прежаднявам.

 

Усещам те, наоколо ме дебнеш,

за страст копнееш повече от мен,

но как раздялата ще преодолееш,

да докоснеш моето сърце.

 

Шанс ти давам, впечатли ме

и душата ми ще имаш ти.

Търси ме на земята, не между звездите

и щастлив със мен ще бъдеш ти...

 

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??