1 сент. 2013 г., 15:57

Скрих се в стих 

  Поэзия » Любовная
488 0 0

Скрих се в стих

 

Скрих се в онзи стих

като докосване, като нежност.

Като огън, като шепот се скрих.

Скрих се в този стих,

в усещане за тишина,

в копнеж за обич.

В сълза събрала

цялата любов се скрих.

И станах стих,

късче сладка зрялост,

слях се с теб -

сега сме любов.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??