13 апр. 2008 г., 00:52

Скрита аз 

  Поэзия » Любовная
553 0 1
 

Бездушна кукла - като жива,

но с външна веселост игрива

и с вътрешна горчива обич,

зарита толкова дълбоко,

под толкова мъгли и дъжд,

зад грях фалшив и скрита злоба,

зад завист, чест и смях невеж,

под цяла купчина успехи,

под цял порой хвалби и страст,

сред гримове, пари и дрехи

се крия - мъничката -  аз.

Аз любовта съм твоя вечна

към теб, към мен, към нас - за нас...

Единна, истинска, човечна,

не знаеща ни плът, ни глас,

живееща там, зад мъглите -

невинна, безтелесна Аз!

© Антонина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Кофти работа да не можеш да бъдеш ти, а да играеш игра, която не ти харесва но...играеш, мислейки си, че това е любов! Мдааа, кофти работа!
Предложения
: ??:??