Бягайки от
Истината,
живееш в свят от
Страх,
плашиш се тя да не те
сполети,
но без нея всичко е просто
манеж,
защото истинската сцена на живота
пребъдва в правда...
Нарушаваш
Тишината,
защото тя ще те издаде
и пак
всичко се повтаря, докато справедливостта
не прелети
покрай теб - без да се спира, а това е
падение...
И тогава разбираш, че отново Всичко е
в правда...
А досега си грешал...
Вдъхновено от филма The Human Stain/Скрити белези
© Тина Все права защищены