* * *
На Диян
Скривам се понякога в очите ти.
Във тяхното дълбоко тъй е чисто.
Събрали те стремежа на звездите,
омайват и душата ми пречистват.
Понякога е толкова дълбоко.
Потъвам и потъвам, и потъвам...
А всъщност се издигам нависоко.
... Понякога чрез тебе съществувам...
© Надежда Маринова Все права защищены
!!!