19.12.2008 г., 17:43 ч.

* * * Скривам се... 

  Поезия
669 0 13

                        * * *

                                     На Диян

 

Скривам се понякога в очите ти.

Във тяхното дълбоко тъй е чисто.

Събрали те стремежа на звездите,

омайват и душата ми пречистват.

 

Понякога е толкова дълбоко.

Потъвам и потъвам, и потъвам...

А всъщност се издигам нависоко.

... Понякога чрез тебе съществувам...

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??