Говоря само истини, деформирани в различни пропорции.
Обичам да ви храня, но само с малки порции.
Не ми трябва слава, нито телевизионни ротации,
мога да ходя с вдигната глава, без да оглавявам класации!
Не съм поет, нито критик, аз съм просто аз!
Вместо кръв имам бензин и вместо въздух дишам газ!
С прости думи лесно се възпламенявам,
от нагнетени ситуации само пушек и пепел оставям.
Вървя изправен и здрав, а ментално съм крив,
вербално в ярки цветове превръщам дори кадъра сив!
Рисувам картини без четка, разказвам истории без герои!
Без да те поставям в клетка, посока давам на мислите твои!
Завои бързи правя, дълбоко в главата ти се движа,
много преди да си ме усетил - ще се изнижа!
Ще си марионетка в ръцете ми, ще изпълняваш команди,
без да видиш лицето ми, ще съм духовен водач като Махатма Ганди!
© Сиян Ривери Все права защищены