29 дек. 2022 г., 14:25

Скръб и радост 

  Поэзия » Другая
231 0 0

В скърби минават дните,

за кратко сме на земята,

бедни сме, не стигат парите,

рядко ни озарява светлината!

 

Но не да плачем, а да се борим,

че едничък ни е този живот!

Да действаме, не да говорим -

затова сме били велик народ!

 

Животът не е само зло,

в него и слънце има,

затова с пот на чело

държавата да градим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??