31 мая 2023 г., 06:22

Скърби 

  Поэзия » Любовная
238 0 0

В скърби животът преминава,

трябва нам отдушник, утеха.

За теб само споменът остава,

който прави мъката по-лека!

 

О, мила, моля те, лъч ми дай,

с който да осветя тъмнината,

да успокоявам болката докрай,

за мен си доброто, светлината!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??