Слабо пламъче на свещ
Слабо пламъче на свещ...
Аз горя, усещам се щастлива.
Ще угасне всеки момент,
напук на неговата смърт красива,
утре ще живея, ще съм още по-щастлива.
Слабо пламъче на свещ...
Аз мълча и във всеки миг
на тишината те виждам.
Чакам, чакам те да спреш,
мойто днес да бъде повече от вчера!
Слабо пламъче на свещ...
Оставя ме и то, но ти - не.
В твоя огън ще ме отведеш,
ще ме изгориш и щастлива ще живея,
после ще се разпилея...
© Катя Все права защищены