29 авг. 2012 г., 11:28

Сладка смърт 

  Поэзия » Другая
626 0 1

Сладка смърт


Трепереща ръка,

дуло под брадата.
Дали да е така,

или опряно до главата.

 

Колебание,

преди да сложа края.

Страх, незнание,

Къде попадам в ада или в рая.

 

Трепереща ръка,

последна доза.

Решено е така,

предсмъртно поезия или проза.


Зениците разширени,

следва ги екстаз.

Очите остават вперени,

в черната роза на малкия перваз.

 

 

28.08.2012г.

 

В.Николов

 

© Веселин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??