Загубих се в твоите очи.
Окъпва ме твоята любов.
Топли ме силно сърцето ти,
изпивам нежността на дланите топли.
Докосваме огъня на страстната обич
и като факел гори снагата.
С пепел от рози е обсипан нашият път
и стъпките оставят следи от любовта.
Слънцето в трепети следи реалността.
Полъхът люлее клоните на радостта.
Природата разцъфна и усети чувствата.
И, о, Богове! Гърчи се душата!
Натоварена с нежност, с обич и живот.
Коя посока ни зове?
Кой час ни събра?
Величави дни, богати с емоции и с любов.
Ще обичам, докато мога да чувствам!
Докато сърцето напълно изгори!
Пожари сластни, не горете душата!
Трепети, щадете сърцето!
© Йонка Янкова Все права защищены