26.04.2017 г., 22:32 ч.

Сластни пожари 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
291 1 9

Загубих се в твоите очи.

Окъпва ме твоята любов.

Топли ме силно сърцето ти,

изпивам нежността на дланите топли.

Докосваме огъня на страстната обич 

и като факел гори снагата.

С пепел от рози е обсипан нашият път 

и стъпките оставят следи от любовта.

Слънцето в трепети следи реалността.

Полъхът люлее клоните на радостта.

Природата разцъфна и усети чувствата.

И, о, Богове! Гърчи се душата!

Натоварена с нежност, с обич и живот.

Коя посока ни зове?

Кой час ни събра?

Величави дни, богати с емоции и с любов.

Ще обичам, докато мога да чувствам!

Докато сърцето напълно изгори!

Пожари сластни, не горете душата!

Трепети, щадете сърцето!

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??