29 мая 2011 г., 16:08

Славен патриот 

  Поэзия
713 0 16

Той е славен патриот!

Какво взема, какво дава,

не е ясно, но джакпот

явно тлъст се крий тъдява...

 

Чак за свобода да мре –

не, ала по всяко време

в камера да се навре

е готов с похват екстремен.

 

Не мирясва в студ и зной.

Рейтингче за да натрупа,

ту самин политне в бой,

ту пък с цяла вярна трупа.

 

Той е върл патри(ди)от.

В плен на нрави и изяви,

заради народен вот

всичко може да направи.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??