11 июн. 2012 г., 12:43

След дъжда 

  Поэзия » Другая
434 0 1

След дъжда

 

Бурята отмина, но дъждът

поизмокри ни крилете.

Оцеляхме пак. И този път

слънцето за нас ще светне.


Пъстроцветната дъга

ще ни се усмихне.

Щастието ни досега

чакаше притихнало.


Този дъжд бе тъй желан,

сякаш ни пречисти

от лъжи, съмнения и свян,

от тъга и  лоши мисли.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??