31 окт. 2005 г., 00:32

След като те чаках 

  Поэзия
874 0 1
Ти все още вярваш в любовта,
нима съществуват чудеса.
Мрака бавно встъпил в нощта
изгуби твойта светлина.
Защо да вярвам още в нас,
от любовта ни остана само цигарения фас.
Мечтаеш, искаш да съм с тебе пак,
но недей, виж последния ми знак,
обичам те, но просто далече от мене ти бъди,
не ме докосвай, пази ме, нищо в мене не буди.
Телата ни да бъдат сенки в долната земя,
да има грях, пълна тъмнина,
но там, и не сега...
                                            25.10.2005

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??