След отрезвителното...
Разчлениха ме... Само със думи...
А бях тиха...
В свойто безумие...
Боже, кога ще се случи,
от "нищото"
стих да получа?...
Отрезвиха ме!... Повече даже!...
Съвест моя -
как ли ще знаеш?...
Че не струваш и дупка във цента?...
Съществувай си...
В измерения... В "документи"...
Но не забравяй - Извън регламента си!...
© Таня Георгиева Все права защищены
Че не струваш и дупка във цента?...
Съществувай си...
Ето това е най-якото. Този, за когото е предназначено, наистина си го заслужава! :Р