Ослепях. Онемях от бездумие.
Оглушах от гърмежи през май.
Има време за всичко, но трудно е...
Щом е време за скръб - няма край.
Сенокос. След това някак тихо е.
И смъртта детелините сбра.
Но нали небесата достигаме
чак, когато ни сложат в пръстта.
© Jean Christophe Все права защищены