10 июл. 2012 г., 21:51

След това 

  Поэзия
2335 5 10

 

Чакам лешоядът песен да запее.
Мед да ми направи не пчела, а стършел.
И в небето птица смело да се рее
със разбита човка и с крила прекършени.
Чакам да порасна повече от хляба,
мама да забрави как ме е родила.
Щъркел да побегне, ако види жаба.
Мъртъв да възкръсне още на бесилото.
Чакам да опитам и от птиче мляко.
Мравка, щом ме види, път да ми направи.
Всичко туй когато някога дочакам,
няма да те мисля. И ще те забравя.

© Мартин Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??