27 июн. 2016 г., 10:06

...Следа... 

  Поэзия » Любовная
271 1 6

...Следа...

 

Като обещана и сбъдната целувка

в душата ми е твоя глас,

Умирам и живея едновременно,

и няма да мога да забравя, че

ти си ангелът, безкрайното небе

и слезе на земята, за да си в мен....,

за да съм в теб, за да те обичам,

за да ме обичаш, за да се обичаме,

за да споделим заедно всеки един миг,

всеки дъх, всяка прегръдка,

за да спреш времето и да разбера

значимото и то само за секунда...

Затвори очите си, ще те заведа там, 

където мечтите сътворяват песен,

заспи спокойно и сънувай, защото

ще се събудиш в самата реалност,

там където твоето и моето ехо

ще се срещат, там където ще пеем

двамата в един глас, в една душа,

осезавайки всяко пространство

където и да се намираме,

каквото и да се случва и ще трептим

в един живот, във всеки един-

за една любов, уникална любов...!

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??