...Следа...
Като обещана и сбъдната целувка
в душата ми е твоя глас,
Умирам и живея едновременно,
и няма да мога да забравя, че
ти си ангелът, безкрайното небе
и слезе на земята, за да си в мен....,
за да съм в теб, за да те обичам,
за да ме обичаш, за да се обичаме,
за да споделим заедно всеки един миг,
всеки дъх, всяка прегръдка,
за да спреш времето и да разбера
значимото и то само за секунда...
Затвори очите си, ще те заведа там,
където мечтите сътворяват песен,
заспи спокойно и сънувай, защото
ще се събудиш в самата реалност,
там където твоето и моето ехо
ще се срещат, там където ще пеем
двамата в един глас, в една душа,
осезавайки всяко пространство
където и да се намираме,
каквото и да се случва и ще трептим
в един живот, във всеки един-
за една любов, уникална любов...!
© Лили Вълчева All rights reserved.