13 дек. 2009 г., 23:10

Следа - участие в Трети Коледен Творчески Фестивал 

  Поэзия » Другая
543 0 11

Следа

 

Когато в Коледната вечер

налееш в чашата вино

и пътя  извървян, огрее

Божественото Рождество,

ако признателност  съпътства

творените от теб дела,

то чиста и благословена

била е твоята СЛЕДА!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??