16 февр. 2008 г., 07:56

Следата 

  Поэзия » Философская
561 0 4
 

 

Това, което върху нас

като енергия попада

нивга не пропада! -

веднъж се отразява,

друг път в нас прониква

и ни поразява,

а понякога всецяло

ни преобразява.

Където и да сме,

енергията на Всемира

ни намира,

вечно ни преследва,

винаги ни следва,

недокоснати не ни оставя

и винаги върху ни

следа след себе си поставя!

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??