Слепотата ражда ли лъжа,
щом сърцето може да обича?!
Любовта е с крехки сетива,
но е силна и на теб прилича!
Срещам с поглед твоите очи –
две очи, и парещи, и жадни!
Сляп е този, който не греши,
или се страхува да не падне!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены
Много,не малко е да се каже "много", значи МНОГО ми хареса!
Разнежена!