май 2014 Румяна Славова
Ще протегна длан да те погаля -
занемяла от привличане!
В сянката на твойте мигли
ще се сгуша
и сълза ще чакам!
Ще изпълня дробовете
с аромата ти -
надълбоко, чак до дъно, вдишан!
Ще потъвам в теб, а ти във мен
и обожание
ще бъде всяка мисъл!
И уханието ще е същото -
на спокойствие и смисъл!
И световете ще са нашите
разнежено-отдадени,
отдадено-разнежени...
И устните ще се преливат -
чувственост ще капе!
Ще прегърна топлината ти -
очакваща, уютна...
Най-святата си част ще подаря
на тебе!
Ще погледна там, отвъд очите ти -
разсъблечена по усет и мечти...
В мига ще се разтворя -
да остана там завинаги!
Ще те позная
и ще се разплача
със сълзите ти!
© Румяна Славова Все права защищены