11 июн. 2011 г., 23:17

Случай 

  Поэзия
395 0 0

Случай

 

"Случаят така поиска..." -

биха казали мнозина,

някой и ще се закиска,

в скука друг ще се прозине.

 

Случаят?! - безлична мярка,

как е тясно на душата,

иде спомен, друг се мярка,

погват се без ред нещата!

 

"Случаят... в онази дата...",

"Ти четеш ли тази книга?",

"Как не ти играх свирнята!...",

"Аз... обичам те..." Не! Стига!

 

Случаят ми се присмива,

а пък исках тук да кажа,

че ще бъда пак щастлива,

ако мога да разкажа!

 

Случаят ще ми помогне!

Трябва да се помни, знае -

с нас природата способна

е да чувства и мечтае!

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??